Nieuw bij WorldWide Campers: glamping on wheels in Zuid-Europa

WorldWide Campers biedt nieuwe mogelijkheden voor wie luxueus wil kamperen in een huurcamper in Zuid-Europa: glamping on wheels. Met de nieuwe partners Hostel on Wheels in Portugal en OrsonRent in Spanje speelt de Nederlands-Belgische trendsetter in op de sterk toegenomen interesse in zorgeloos en comfortabel kamperen en de opvallende omslag van caravan- naar campervakanties.

 

 

Het nieuwe aanbod van Worldwide Campers, dat binnenkort verder wordt uitgebreid in Italië, opent het Middellandse Zeegebied voor zowel beginnende camperaars als de groeiende groep met camperervaringen in Noord-Amerika en Australië en Nieuw-Zeeland. Beide groepen dromen veelal van een eigen camper, maar twijfelen over de aanschafkosten, vaste lasten en rompslomp en willen zich ook niet aan Europa alleen binden voor hun camperreizen. Bovendien heeft huren ter plaatse als voordeel dat de campervakantie meteen in Spanje, Portugal of Italië kan beginnen, bijvoorbeeld na een korte vliegreis met een budgetluchtvaartmaatschappij.

Met de twee nieuwe kwaliteitsleveranciers Hostel on Wheels en OrsonRent biedt WorldWide Campers twijfelaars een buitenkansje om op een aangename en comfortabele manier het camperkamperen in Zuid-Europa uit te proberen zonder het risico van een forse investering. Comfort en service staan bij beide kleinschalige aanbieders voorop. Zo haalt het team van OrsonRent haar klanten persoonlijk van de luchthaven en zorgen ze ervoor dat de camper volledig klaar is voor vertrek. Zelfs de bedden zijn opgemaakt. Orson van der Linden, eigenaar van OrsonRent: ,,Ik bied een complete vakantie. Wij zorgen voor comfort en gemak: de klant hoeft alleen maar op pad te gaan.”

 

 

De Portugese evenknie van OrsonRent, Hostel on Wheels, heeft een zeer uitgebreid pakket aan extra’s dat kan worden afgenomen. Behalve een standaard navigatiesysteem met 3000 door de verhuurder geselecteerde bezienswaardigheden, kan de klant bijvoorbeeld een surfboard, barbecue, tent, fietsen, badhanddoeken en windscherm huren. Gezinnen met jonge kinderen krijgen gratis een speelgoedset voor het strand en gezelschapsspellen mee.

Beide leveranciers garanderen een dag en nacht klantenservice en een transparant verzekeringspakket. Het belangrijkste is: persoonlijk contact.

WorldWide Campers zint op verdere uitbreiding van haar Europese netwerk. Op korte termijn worden ook leveranciers Indie Campers en Motorhomes Italy toegevoegd. In 2016 zag de camper specialist een groei van bijna 20% voor camperreizen door Europa.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.