Nieuw bedrijf gelanceerd bij Sambasso: Fly2Sun.nl

Goed nieuws! Vandaag is Fly2Sun.nl gelanceerd. Een naam die alles zegt. Op Fly2Sun.nl vindt de consument, maar ook de reisspecialist voor de klant, de leukste vakanties naar de zon. Met bekende bestemmingen als Griekenland, Portugal, Spanje en Turkije, maar Fly2Sun.nl biedt ook vakanties naar Kaapverdië, Dubai en Curaçao.

Fly2Sun.nl is een mooie aanvulling op het bestaande assortiment, de klant heeft nu nog meer keuze!

Er is nog meer goed nieuws!

Alle bestemmingen zijn namelijk opgebouwd als dynamische reizen, dat houdt in dat de consument kan bepalen met welke airline hij wil vliegen, in welk soort hotelkamer hij wil overnachten en hoe hij naar de accommodatie gebracht wil worden. Dit kan bijvoorbeeld een gedeelde of privé-transfer zijn. Daarnaast is de reis uit te breiden met excursies op een door de consument gewenste dag!

 

 

Sambasso

Sambasso werd in september 2015 gelanceerd met als doel de Nederlandse reisretail alternatieven te bieden met (nieuwe) eigen merken die altijd eigendom blijven van diezelfde retail. Sambasso verzorgt de techniek, de leveranciers het aanbod en de reisspecialist de verkoop.

 

 

Zo kan iedereen doen waar zijn kracht ligt en wordt er samen gewerkt aan een prachtig platform waarbij iedereen profiteert.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.