Grote Europese aanbieder in autohuur ‘DiscoverCars’ Nederlandse markt op

DiscoverCars, een van Europa’s grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van autohuur, is van start gegaan op de Nederlandse markt. Het bedrijf dat wereldwijd contracten heeft met diverse grote verhuurbedrijven, waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt, ziet volop mogelijkheden op de Nederlandse markt en heeft zich aangesloten bij zowel ANVR als SGR.

Meer dan 17.000 locaties

“Met DiscoverCars bieden we autohuur aan op meer dan 17.000 locaties in 110 landen wereldwijd. Door samenwerking met veel betrouwbare partners, kunnen we naast een breed aanbod van huurauto’s ook scherpe huurtarieven aanbieden en dit onder fraaie condities! Zo betaal je bij DiscoverCars geen reserverings- en wijzigingskosten, kun je tot 24 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren en betalen wij de consument het eigen risico terug wanneer deze onverhoopt met schade te maken krijgt”, aldus Mikel van Nimwegen (General Manager DiscoverCars Nederland/België).

 

 

Volgens Van Nimwegen doet DiscoverCars niks onder voor andere aanbieders van autohuur op de Nederlandse markt. “

Nederlanders houden ervan om prijzen te vergelijken. DiscoverCars is wat dat betreft een partij om altijd mee te nemen in die vergelijking, zeker aangezien wij ook als een van de eerste aanbieders van autohuur ANVR-lid zijn geworden.”

“Daarmee bieden wij de consument de zekerheid dat hij een eerlijke prijs betaalt, dat hij verzekerd is volgens strenge ANVR-minimumeisen en hij terecht kan bij de Nederlandse geschillencommissie.”

 

 

Waarom last minute boeken?

Zoals ook andere jaren het geval was, verwacht Van Nimwegen ook dit jaar krapte op de populaire bestemmingen tijdens de zomervakantie. “Het lijkt nog ver weg, maar je kan er maar beter op tijd bij zijn. Wie denkt dat het huren van een auto goedkoper is wanneer je het last minute boekt, komt bedrogen uit. Autohuur kan je niet vroeg genoeg boeken, want dan heb je nog keuze en je krijgt nog de beste prijzen. Bijkomend voordeel bij DiscoverCars is dat je je boeking gratis kan wijzigen en zelfs tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren.”

Reserveren

DiscoverCars heeft een breed aanbod aan type huurauto’s: van cabrio’s en stationwagens tot auto’s met een uitgebreide winteruitrusting tot een praktische auto die je veilig brengt waar je zijn moet. Reserveren kan via discovercars.nl of met hulp en advies van de reisspecialist van een bij Sambasso aangesloten reisbureau. Sambasso is een unieke samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten die allen zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.