Joris Bijdendijk officieel beste chef van Nederland 2017

FavorFlav bestaat inmiddels 2 jaar. Wij hebben een groeiende schare trouwe eetliefhebbers die zich herkent in de kwaliteit waar FavorFlav voor staat. Per maand bereiken wij meer dan 255.000 unieke bezoekers en op Facebook is onze fansbase inmiddels ruim de 30.000 likes gepasseerd. Dit succes werd gevierd in Hotel Arena dat in samenwerking met FavorFlav en Het PR-Bureau een groots diner heeft georganiseerd.

De lijst der lijsten

Tijdens het diner onthulde Marcus Polman samen met Ruben Nicolai de namen van de FavorFlav Food Top 100. Bij de onthulling waren grote namen uit de foodscene aanwezig zoals Miljuschka Witzenhausen, Robert Kranenborg, Jacob Jan Boerma, Yvette van Boven, Joris Bijdendijk, Alain Caron en vele anderen. De avond begon met hapjes van Brandt & Levie en De Vrouw met de Baard. Dutch Diageo World Class Bartender of the Year Alberto Mattalana en Yaya Kombucha namen de openingscocktail(s) voor hun rekening. Het diner werd verzorgd door Joris Bijdendijk, Guillaume de Beer & Freek van Noortwijk, Schilo van Coevorden, Peter Lute en Peter Scholte. De wijnen werden geleverd door Wijnkoperij Okhuysen en water door San Pellegrino & Aqua Panna.

 

 

De top 10

De eerste plaats was voor de chefkok van RIJKS®, Joris Bijdendijk, de 2e plek werd ingenomen door culinaire superster Yvette van Boven en de 3e plek is voor Kipster Farm, die zich in samenwerking met Lidl inzet voor beter en duurzaam kippenvlees.

 

 

Als prijs kregen de winnaars een fles Dom Pérignon, Moët & Chandon en Ruinard. Ook kregen zij een boeket van de mannen van The Flower Family.

De gehele top 10 is als volgt

1. Joris Bijdendijk – chef-kok RIJKS®
2. Yvette van Boven – kookboekenschrijver en tv-kok
3. Ruud Zanders en Styn Claessens – Kipster Farm
4. Alain, David en Tom Caron – Café Caron
5. Janny van der Heijden – tv- en kookboekmaker
6. Ron Simpson en Julien Zaal – The Avocado Show
7. Miljuschka Witzenhausen – tv- en kookboekmaker
8. Edwin Streep – Vegan Junk Food Bar
9. Team Dahl TV en Maarten Remmers – Keuringsdienst van Waarde
10. Bram Ladage – frietmaker

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.