Bezoek Times Square in tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht

Een gekkenhuis is het er altijd: Times Square in New York, misschien wel het bekendste plein ter wereld. Hier viert New York Oud en Nieuw en kopen toeristen kaartjes voor Broadway-shows en andere evenementen in The Big Apple. Met overal kanariegele taxi’s en een continue overdosis neonreclame vanaf glimmende gevels van fameuze wolkenkrabbers.

stelletje-vakantiebeurs-2017

Vakantiebeurs 2017

Hier moet je een keer geweest zijn, vindt oprichter Eric Lang van NewYork.nl die daarom voor iedereen die nooit op Times Square heeft gestaan, een deel van het plein in het klein nabouwt op de Vakantiebeurs.

Hoofdstad van de wereld

De bezoekersaantallen van Erics NewYork.nl zijn bijna net zo duizelingwekkend als die van de hoofdstad van de wereld zelf, blijkt uit een kleine blik op Facebook: meer dan 1,7 miljoen volgers. Het lijkt er dan ook op dat bijna elke Nederlander die overweegt naar New York te gaan, vroeg of laat voor raad aanklopt bij Eric. Dat was al te merken tijdens de vorige editie van de Vakantiebeurs, toen er een echte Yellow Cab in de stand stond en Eric honderden mensen tips en advies gaf in zijn karakteristieke American Diner. Eric denkt dat het succes te danken is aan het feit dat de informatie ‘echt’ is en niet wordt gepubliceerd om te verkopen. “Mensen weten dat en komen daarom altijd bij mij terug. Dat zorgt bovendien voor goede mond-tot-mondreclame!”

 

 

Informatiekanaal

”Mijn site is ontstaan als een informatiekanaal. Ik woonde in New York en kreeg altijd vragen van vrienden en familie over wat ze daar konden doen. Om ze te helpen, plaatste ik al mijn informatie over bars, restaurants en excursies op een website.” Die website is uiteindelijk een eigen leven gaan leiden, merkte hij toen hij op een gegeven moment ineens vragen kreeg van wildvreemden. “NewYork.nl is dus ontstaan om mensen tips en advies te geven. En dat is waar ik nog steeds voor sta: alles op de website heb ik zelf gedaan of bezocht en dingen die ik niet leuk vind of niet kan aanraden, krijgen er geen plek.”

Insider tips

“Ik denk dat mensen mijn eerlijke informatie kunnen waarderen en dat NewYork.nl daarom dus zo populair is: ik heb dit jaar al meer dan 250.000 Nederlanders op weg geholpen.” Op de Vakantiebeurs hoopt Eric nog veel meer mensen te kunnen voorzien van zijn insider tips. Beursbezoekers kunnen dan ook vooraf via NewYork.nl een gratis adviesgesprek met hem reserveren zodat ze zeker zijn van zijn persoonlijke aandacht. “Of ze nu vragen hebben over de lekkerste hamburgers, een musical op Broadway of een helikoptervlucht, bij de stand van NewYork.nl zijn ze altijd aan het juiste adres!”

 

 

Voor al zijn huidige en toekomstige New York-fans pakt Eric op de komende Vakantiebeurs dus extra uit door een deel van Times Square in het klein na te bouwen. Hiermee hoopt hij de bezoekers alvast een beetje te laten proeven van de sfeer in New York en ze nog enthousiaster te maken over hun droomreis naar The Big Apple. “Ik wil iedereen helpen zich als een echte New Yorker te voelen!”

Vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs is de perfecte aftrap om alvast in de juiste vakantiestemming te komen. Doe inspiratie op, plan een leuke stedentrip, waan je in de jungle of voel de hitte van de woestijn. Twijfelt de vakantieganger of hij zijn drone moet meenemen op vakantie, een compactcamera of een spiegelreflex? Dat treft, de vrijdag van de Vakantiebeurs staat in het teken van fotografie. Fietsvakantie? Op de beursvloer is daarvoor een speciaal plein met reisspecialisten. Op het Urban Terras vertellen bloggers uit wereldsteden waar reizigers de meest bijzondere plekjes in ‘hun’ stad vindt. En zo gaat het nog even door op de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs helpt bezoekers aan de beste ideeën voor een fantastische vakantie. De Vakantiebeurs wordt van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden.

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op
Verkeersbureaus.info
. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.