Beleef de échte winter tijdens de Winterweken in Madurodam

Genieten van een échte (witte) winter in Nederland? In Madurodam beleef je die van 9 december tot en met 7 januari gegarandeerd. Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat hier sowieso door.

Speciaal voor de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken. Maak je ideale winterse dagje compleet met een avondwandeling door het magisch verlichte park. Een perfect uitje voor de hele familie.

Kerstvakantie vieren in Madurodam

Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12:00 – 18:00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman!

 

 

Uniek: bezoek magisch verlicht Madurodam in de avond

Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend (tot 20:00 uur). Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op:
George Maduroplein 1 – 2584 RZ Den Haag, Nederland

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 december
  • Zaterdag 23 december
  • Dinsdag 26 – zaterdag 30 december
  • Dinsdag 2 – zondag 7 januari

Madurodam. Nederland op z’n grootst

Madurodam, in 1952 opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor het goede doel, wil bezoekers inspireren met grote verhalen over Nederland. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties ontdekken bezoekers van de grootste publiekstrekker van Den Haag waar een klein land groot in is. Madurodam vertelt de waargebeurde verhalen over Hollandse helden en hoogtepunten.

 

 

Verhalen over vrijheidsdrang en daadkracht. Het themapark verbindt op die manier verleden en heden, én investeert in de toekomst. Jaarlijks schenkt Madurodam haar opbrengst aan goede doelen die kinderen helpen zelfvertrouwen, empathie en een beetje heldenmoed te ontwikkelen.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.