Nekwarmer BUFF musthave voor sporters in winterse omstandigheden

De stof is door BUFF in samenwerking met Primaloft® volledig nieuw ontwikkeld en exclusief op de markt. Het materiaal is ademend en maar liefst 4 keer warmer dan traditionele microvezel. De stof bestaat voor 70 procent uit gerecyclede PET-flessen. Bovendien is de BUFF Thermonet nekwarmer 100% naadloos, waardoor het niet irriteert.

Te dragen als muts, masker en meer

De multifunctionele BUFF Thermonet nekwarmer is ook te dragen als muts, masker, haarband, sjaal, polsband en piratenmuts. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, dus voor elke outfit is er wel een bijpassende BUFF Thermonet. De BUFF Thermonet is ook verkrijgbaar als muts en balaclava. Strijken is overbodig: wassen, drogen, klaar. Wie BUFF ooit heeft geprobeerd wil nooit meer zonder.

 

Lees ook dit artikel: Nekwarmer, haarband en muts ineen

 

Informatie

BUFF Thermonet nekwarmer, consumentenadviesprijs € 22,95. De Thermonet stof bestaat uit 100% polyester, is wasbaar in de wasmachine en uitermate duurzaam. BUFF is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops.

Specificaties Buff Thermonet nekwarmer

 • Heerlijke, extra warme BUFF: 4 keer warmer dan reguliere microvezel
 • Multifunctioneel, te dragen als o.a. muts, haarband en sjaal
 • Kokervormig en naadloos
 • Uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen
 • Licht van gewicht
 • Uitermate duurzaam
 • Sneldrogend
 • Materiaal: ThermoNet™ (100% polyester)
 • Over BUFF®

  Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.

   

   

  BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.