Nekwarmer, haarband en muts ineen

De Merino Wool BUFF® is een ideaal accessoire voor mensen die graag buiten zijn, in weer en wind. Een BUFF kan worden gedragen als nekwarmer, muts, haarband, sjaal, polsband en balaclava. Het merk komt nu met een nieuwe Merino Wool collectie, verdeeld in Light, Mid en Heavy. Zo heb je voor elke temperatuur en gebruiksdoel een geschikte variant. De Heavy en Mid Merino Wool zijn ideaal voor lage temperaturen, terwijl de Light Merino Wool het hele jaar door gebruikt kan worden.

100% Merinowol

De Merino Wool BUFF is gemaakt van 100% merinowol en ontworpen om je warm te houden in de kou. Anderzijds blijf je koel als het warm is, omdat de BUFF vocht van je huid afvoert. De natuurlijke merinowol is superzacht, geurbestendig, waterafstotend en biedt ook UV-bescherming. Merinowol is van nature antibacterieel, waardoor bacteriën geen kans krijgen en je BUFF fris blijft, zelfs bij intensief gebruik.

 

 

Omdat een BUFF klein en licht is past hij makkelijk in een handtas of jaszak en is daarmee ideaal voor onvoorziene omstandigheden. De vele designs en kleuren vormen een schitterende manier om je eigen stijl te creëren. BUFF gebruikt merinowol uit Australië dat op een diervriendelijke manier wordt verkregen.

 

 

Merino Wol Light, Mid en Heavy

Het nieuw ontwikkelde merinowol programma van BUFF is een doorontwikkeling van de huidige collectie. Met een verdeling van Light Merino Wool (125 g/m2), Mid Merino Wool (250 g/m2) en Heavy Merino Wool (600 g/m2) is er een geschikte variant voor elk seizoen. De dunne en soepele vezels zorgen ervoor dat de merinowol producten niet kriebelen. Ook zijn er geen irriterende naden of zomen waardoor een BUFF altijd comfortabel draagt, ook direct op de huid.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.