Wereldkaarten.nl introduceert ‘oude’ schoolplaten met wereldkaart

Schoolplaten zijn nog steeds ontzettend hip: ze komen in ieder interieur goed tot hun recht. Een vintage wereldkaart of een moderne stadskaart van jouw favoriete stad? Wij bieden je de mogelijkheid om 1 van onze ruim 100 wereld- en stadskaarten te bestellen als “oude” schoolplaat.

Nieuwe interieurtrend

Emmie, de interieurspecialiste van Wereldkaarten.nl, verwacht dat deze schoolplaat-kaarten (ook wel wereldkaart of stadskaart op textielposter genoemd) een grote trend worden in 2018. Deze unieke, alleen bij ons te verkrijgen designs, in combinatie met deze oude schoolposter-look, zijn volgens Emmie de juiste ingrediënten voor ieder interieur.

 

 

Textielposter

Onze schoolplaten (of textielposters) zijn verkrijgbaar met stokken of latten. Ze zijn beschikbaar in veel verschillende formaten en te bestellen via onze website.

 

 

Neem snel een kijkje op: www.wereldkaarten.nl om een duidelijk beeld te krijgen en jouw favoriete kaart op een textielposter te zien!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.