Bezoek 3 weekenden lang de Kerstwereld Rolduc Kerkrade

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het weer slaat om; tijd voor warmte en gezelligheid. Sinterklaas en Kerst zijn in aantocht. Tijd om op zoek te gaan naar bijzondere presentjes voor je dierbaren. Tijd voor Kerstwereld Rolduc. De historische kruisgangen van Abdij Rolduc te Kerkrade zijn weer het decor voor Kerstwereld Rolduc.

Kerstmis parade

Magische kerstwereld

De 900 jaar oude abdij – een uniek complex op zichzelf – wordt omgetoverd in een magische kerstwereld met 70 gezellig ingerichte kraampjes. De marktkramen worden speciaal geselecteerd op kwaliteit en kerstgedachte. Er worden bijzondere producten aangeboden op het gebied van kerstdecoratie en kunstzinnige kerstcadeaus. Hier vindt u net dat speciale cadeautje wat u nog mist voor onder de kerstboom.

 

 

Kinderen

Voor de kinderen is er een speciaal ingerichte kerstkamer waar ze naar hartenlust kerstversieringen kunnen knutselen. Een heus Poppentheater staat voor hen op het programma en ze kunnen volop genieten van het bewegende, magische Winterlandschap van Servé Kuijer. Van ieder kind wordt een leuke kerstfoto gemaakt die u gratis kunt downloaden van onze site.

Koren

Geen Kerst zonder muziek. Verschillende koren uit de regio brengen hun liederen ten gehore in het, met prachtige muurschilderingen versierde, kerkje van stichter Lambertus van Rolduc.

 

 

Onder een glas Glühwein even bijkletsen over al het moois dat u gezien heeft of bedenken welk cadeautje het beste bij uw geliefden past. In de Foyer en in Kloosterbrasserie ‘De Kanunnik’ kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes. Zelfs natafelen met een heerlijk 3-gangen menu is mogelijk. Reserveer hiervoor alvast een tafel in de sfeervolle brasserie. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Kerkraadse goede doelen

De opbrengsten van Kerstwereld Rolduc 2017 gaan dit jaar naar goede doelen in het Kerkraadse. Zo wil Rotaryclub Kerkrade graag bijdragen aan het welzijn en welbevinden van de stad en haar inwoners.

Tijden

  • Zaterdag 2 en zondag 3 december
  • Zaterdag 9 en zondag 10 december
  • Zaterdag 16 en zondag 17 december
  • van 11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie en Entree

  • Abdij Rolduc Volwassenen: € 3,50
  • Heyendallaan 82 Kinderen (4 – 12 jaar): € 1,50
  • 6464 EP Kerkrade (inclusief sfeerfoto)

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.