Air Transat verzamelt kleingeld voor programma ‘Small Change, Big Heart’

Air Transat moedigt passagiers op vluchten aan om hun kleingeld te doneren aan het “Small Change, Big Hearts”-programma. Sinds 2009 worden passagiers aan het einde van elke vlucht van Air Transat via het “Small Change, Big Hearts” fondsenwervingsprogramma aangemoedigd om hun kleingeld, in alle valuta, in speciaal hiervoor bestemde enveloppen te stoppen.

SOS Kinderdorpen

Deze fondsen worden in gelijke bedragen geschonken aan SOS Kinderdorpen, een internationale humanitaire organisatie die zorgt voor weeskinderen en in de steek gelaten kinderen in 134 landen.

 

 

Children’s Wish Foundation

Daarnaast wordt dit ingezamelde geld aan Children’s Wish Foundation geschonken, een non-profitorganisatie die kinderen met levensbedreigende ziekten helpt hun hartenwens te vervullen.

 

 

Sinds de start van het programma werd meer dan $4,5 miljoen CAD ingezameld. Wil je meer weten over de betrokkenheid van Air Transat bij de duurzame ontwikkeling van de toeristische sector, bezoek de corporate website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.