Nederlanders steeds vaker op koopjesjacht tijdens Black Friday

De gekte van Black Friday vindt deze week weer plaats. Ook in Nederland haken er steeds meer bedrijven in op dit Amerikaanse fenomeen. De dag na Thanksgiving, die bekend staat om de grootste kortingen, zorgt voor lange rijen buiten de winkels en gekte in de winkels, maar ook online worden aanbiedingen op deze dag steeds groter.

Vakantie met hoge kortingen

Wie dit jaar van plan is om goed(koop) te scoren, maar niet zijn hele huis vol wil zetten met apparaten en producten, kan dit jaar ook terecht voor een heerlijke vakantie met hoge kortingen. Accommodatie expert Hotels.com heeft rondom Black Friday aanbiedingen met kortingen op hotelovernachtingen, die oplopen tot 76%. Wanneer je boekt tussen 23 en 28 november 2017, zijn er hoge kortingen op de Black Friday deals van Hotels.com 

 

Executive Pool Villa by Baan Haad Ngam, Koh Samui Thailand

Wil je even weg uit het koude winterweer en naar de zon? Baan Ngam Boutique Resort and Villas is een hotel aan een rustig strand met een buitenzwembad, waar ook goed gedineerd kan worden in een landelijke omgeving. Black Friday aanbieding: bespaar 74% op je hotelovernachting wanneer je verblijft in de periode van 23 november tot en met 31 maart 2018.

Miami Beach Luxury Yacht Charters, Miami USA

Heb je altijd al een luxe jacht voor jezelf willen hebben? Boek dan je eigen privéjacht voor de kust van Miami. Deze woonboot is gelegen in South Beach, en heeft een bubbelbad. Daarnaast zal een conciërge aan boord je van al je wensen voorzien.

 

 

Black Friday aanbieding: bespaar 76% op je hotelverblijf wanneer je overnacht in de periode van 23 november tot en met 30 april 2018

Monthara Angkor Residence, Siem Reep Cambodja

Het Monthara Angkor Residence in Siem Reap is op loopafstand van de beruchte Pub Street. Het kleine boetiekhotel is daarnaast een perfecte uitvalbasis voor het bezoeken van de Angkor Wat tempels. Black Friday aanbieding: bespaar 76% op je hotelovernachting wanneer je verblijft in de periode van 23 november tot en met 31 maart 2018.

Tria Elegance, Istanbul Turkije

Dit mooie hotel is geïnspireerd op de Turkse oudheid, maar heeft er een moderne twist aan gegeven. Het hotel is gelegen in de historische wijk Sultanahmet. Vanaf het dakterras heb je uitzicht op de Blauwe Moskee, de Hagia Sophia, en de Zee van Marmara. Black Friday aanbieding: bespaar 75% op dit hotel, waarbij je overnacht in de periode van 23 november tot en met 31 maart 2018.

Ossotel Legian Bali, Legian, Indonesië

Verblijf in het Ossotel hotel, dat gelegen is naast het iconische Padma Legian strand, op steenworp afstand van het azuurblauwe water. Het hotel is uitermate geschikt voor foodies, met een eigen bar en grill waar culinaire hoogstandjes en cocktails worden verzorgd in een relaxte omgeving. Black Friday aanbieding: bespaar 72% op je hotelverblijf op je hotelverblijf wanneer je overnacht in de periode van 23 november tot en met 31 maart 2018

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.