Seven Seas Splendor nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises

Na meer dan 14.000 ingezonden namen te hebben ontvangen van vakmensen en trouwe passagiers heeft Regent Seven Seas Cruises aangekondigd dat haar nieuwste schip begin 2020 de zee op gaat onder de naam Seven Seas Splendor. Het schip belichaamt dezelfde elegantie, stijl en luxe als zusterschip Seven Seas Explorer, wat niet voor niets is uitgeroepen tot ‘het meest luxueuze schip ooit gebouwd’.

Mijlpaal

“Het benoemen van een nieuw schip is een belangrijke mijlpaal in de maritieme traditie. Wij zijn verheugd met de aankondiging van de nieuwe naam Seven Seas Splendor” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “De populariteit van de Seven Seas Explorer heeft ons doen besluiten om de vloot uit te breiden”. De Seven Seas Splendor zal een vijfde optie zijn voor gasten om door middel van een onvergetelijke luxe ervaring naar ’s werelds meest bijzondere bestemmingen te reizen.

 

 

Het nieuwe schip met enkel suites met balkon met een totaal bruto tonnage van 55.254 heeft ruimte voor 750 gasten. Voor meer informatie, bezoek de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.