De Holiday Extras Group neemt website van Purple Parking over

De Holiday Extras Group heeft de merkrechten en website van concurrent Purple Parking uit het Verenigd Koninkrijk overgenomen. Met deze overname treden 36 medewerkers toe tot het team van de Europese marktleider voor extra reisservices.

Holiday Extras

Met de aankoop neemt Holiday Extras alle nieuwe boekingen over die zijn ontvangen sinds 3 november 2017. Maar het bedrijf zorgt ook voor alle reserveringen die al eerder zijn gemaakt, zodat klanten volgens planning aan hun reis kunnen beginnen. In het Verenigd Koninkrijk is Purple Parking een bekend merk in het park & ​​fly-segment, waar jaarlijks 300.000 klanten gebruik van maken. De website van het bedrijf blijft bestaan, de uitvoering ligt echter in de toekomst volledig bij Holiday Extras.

 

 

Over Holiday Extras

De Holiday Extras Groep is Europees marktleider op het gebied van de levering van extra diensten voor reizen. Het bedrijf werd in 1983 door Gerry Pack opgericht in Groot- Brittannië. In Duitsland beschikt de Holiday Extras GmbH over een team van 140 medewerkers. Daarnaast is Holiday Extras sinds 6 jaar actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt klanten voordelige parkeerplaatsen en aantrekkelijke hotelaanbiedingen aan bij meer dan 80 lucht- en cruisehavens in Europa. Bij parkeerplaatsen die zich niet direct op het luchthaventerrein bevinden, is de transfer van en naar de terminal in de prijs inbegrepen. Op 16 luchthavens voert en beheert het bedrijf via het merk Airparks eigen, gelicentieerde parkeerplaatsen. Nieuw in het aanbod zijn Airport Lounges. Naast parkeerplaatsen biedt Holiday Extras Park, Sleep & Fly-aanbiedingen, met een overnachting in het luchthavenhotel, de parkeerplaats, de transfer en vaak ook het ontbijt.

 

 

In Duitsland verwerken al 12.000 reisbureaus de diensten van Holiday Extras. Het aanbod is ook te reserveren via onlinepartners, de website en het reserverings- en klantenserviceteam. Reserveringspartners kunnen de volgende boekingssystemen gebruiken: Qenner, BAS, Amadeus TOMA, sabre merlin/shop holidays, Jack Plus/myJack, traffics CosmoNaut, Schmetterling Neo, BistroPortal, Paxconnect, Cruise Compass en Midoco.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.