Peru lanceert nieuwe wereldwijde campagne PROMPERU

Tegenwoordig heeft ‘rijk zijn’ niet alleen een materialistische betekenis. Het gaat om het ervaren van de meest onvergetelijke momenten. Momenten die je maar in een land vindt: Peru. Dat is de boodschap die Peru wil overbrengen in de nieuwe internationale campagne, onder de pay-off ‘Peru, het rijkste land ter wereld’.

Met een documentaire-achtige film wordt het mooiste van Peru en de rijkdom van het land aan de wereld getoond.

Rijkdom zit van binnen

Een land gezegend met de meest waardevolle rijkdom. Rijkdom die niet gemeten kan worden in geld, maar draait om in harmonie zijn met de natuur. Rijkdom die je voelt als je geniet van een maaltijd die zowel lichaam als ziel voedt, of wanneer de zon achter de horizon zakt, maar je hart nog steeds verwarmd is. Dat is de essentie van de nieuwe wereldwijde campagne van PROMPERU. Peru nodigt mensen uit om ware rijkdom te ervaren. Het soort rijkdom dat je van binnen koestert.

 

 

Reizen is rijkdom

‘Peru, het rijkste land ter wereld’ omarmt een nieuw concept voor de term ‘rijkdom’ en herdefinieert wat ‘rijk zijn’ eigenlijk inhoudt.

 

 

De campagne wijkt af van statische bestemmingsadvertenties en heeft het doel het land op een andere manier te laten zien gebaseerd op een actuele trend – de nieuwe perceptie dat rijk zijn gebaseerd is op ervaringen, waaronder reizen, en niet meer materiële bezittingen verwerven.

Documentaire video

De nieuwe internationale campagne laat door middel van prachtige beelden de rijkdom van het land zien. Er is gekozen voor een documentaire-achtige film die de rijkdom van het land prachtig weergeven; oude geschiedenis, avontuur, natuur en cultuur. De promotiefilm van de campagne zal worden uitgerold via digitale en sociale media-advertenties en heeft een eigen website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.