The Bondi Hipsters reizen naar het Amerikaanse ‘coole’ mekka

Australisch comedy duo Christiaan van Vuuren and Nick Boshier, aka The Bondi Hipsters, hebben samen met Travel Portland een gevarieerde nieuwe web serie gemaakt over Portland, Oregon – we zien ze een poging wagen om cooler te zijn dan de inwoners van deze culinaire, creatieve stad. In een serie van acht afleveringen gedurende vijf weken te zien op Facebook en YouTube.

Heading to Portland

Een aflevering in stijl van een muziekvideo HEADING TO PORTLAND trapt de serie af. The Bondi Hipsters brengen zinnen als ‘Heading to Portland to be a creator, maker, orginator, …, designer, founder, generator.’ In andere afleveringen zien we het stel de stad verkennen in hun zoektocht naar ‘wat maakt deze stad zo cool?’. We zien ze poging wagen om het beter te doen/cooler te zijn dan de inwoners van Portland, zo runnen ze bijvoorbeeld hun eigen foodtruck.

 

 

“Portland is absoluut geen traditionele bestemming”, aldus Ajay Date, Hoofd Marketing van Travel Portland. “Ons doel is om naar voren te laten komen dat Portland een Amerikaanse bestemming is waar creativiteit bruist, in verschillende aspecten zoals eten, craft beer, wijn, koffie, muziek en design. The Bondi Hipsters zijn de perfecte partners om deze boodschap op een unieke manier over te brengen.”

 

 

De eerste twee afleveringen zijn live: THE PORTLAND CRAFT BEER SCENE en FOOD FOR THOUGHT. De andere 5 afleveringen worden in de komende weken gelanceerd.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.