Meet & Shine in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Dit nieuwe concept biedt u de mogelijkheid om uw auto te laten wassen terwijl u geniet van een kop koffie, lunch of borrel in SkyLounge Amsterdam, de Starbucks® of Lobby Bar van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

De Skylounge Amsterdam

De Skylounge Amsterdam

Parkeergarage Centrum Oosterdok

In Parkeergarage Centrum Oosterdok kunnen hotelgasten, restaurantbezoekers, bewoners van het Oosterdok en toeristen de auto parkeren en daarnaast professioneel van binnen en buiten laten wassen. Parkeergarage Centrum Oosterdok werkt hierin samen met Green Car Care.

 

 

U hoeft niet meer om uw (zakelijke)afspraken heen te plannen. U parkeert uw auto en heeft direct toegang tot DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De locatie voor een informele borrel of zakelijke lunch. Bij terugkomst in de garage is uw auto klaar voor vertrek. Meet & Shine staat voor comfortabel, efficiency en servicegerichtheid.

 

 

Voordelen van Meet & Shine:

  • Centrale locatie
  • Afspraak maken niet nodig
  • Diverse Food & Beverage mogelijkheden
  • Twee dingen tegelijk doen

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.