Barista’s maken SkyLounge Amsterdam en DoubleTree by Hilton trots!

SkyLounge Amsterdam, gevestigd op de 11e etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is naast een plek in de Misset Horeca Koffie Top 100 uitgeroepen tot de plek waar de beste hotelkoffie van Nederland geschonken wordt.

Het terras van de SkyLounge

Panoramische uitzicht

Naast het panoramische uitzicht, de uitgebreide cocktailkaart en diverse culinaire bites is SkyLounge Amsterdam ook de plek voor een kop koffie. De gecertificeerde top (master)barista’s proberen continu te blijven vernieuwen, waarmee ze de koffie beter en interessanter maken. Dit zegt de jury over SkyLounge Amsterdam.

“We komen maar wat graag bij SkyLounge Amsterdam, een vaste waarde in de top 100 en dit jaar het hoogst genoteerde hotel in de lijst”

 

 

De bekendmaking

De bekendmaking van de Misset Horeca Koffie Top 100 vond gisteravond plaats in Studio 21, te Hilversum. Tijdens deze feestelijke avond werden naast de top 100 o.a. de provinciewinnaars, publieksprijs en de categoriewinnaars bekend gemaakt. Ook dit jaar was de uitreiking weer spectaculair.

 

 

Misset Horeca Koffie Top 100

De Misset Horeca Koffie Top 100 is een ranking welke jaarlijks middels een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. In de beoordeling staan de koffieproducten voorop. De bereiding, presentatie en kennis zijn enkele punten waarop beoordeeld wordt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de gastvrijheid, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en het ondernemerschap.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.