Vier vakantie in eigen land bij Center Parcs Port Zélande

In het Zuid-Hollandse Ouddorp, gelegen aan het Grevelingenmeer, vindt u het onlangs gerenoveerde vakantiepark Center Parcs Port Zélande. Door de prachtige omgeving, die zeer geschikt is voor recreatie en ontspanning, is dit een perfecte bestemming voor een binnenlandse vakantie.

Center Parcs Port Zeelande

Center Parcs Port Zeelande

Vakantiepark Port Zélande is in 1990 gebouwd en werd vorig jaar volledig vernieuwd. Van gerenoveerde cottages tot nieuwe activiteiten, het vakantiepark is volledig in een nieuw jasje gestoken. De cottages zijn luxer, er zijn meer activiteiten voor het hele gezin en het gevoel van ‘samenzijn’ blijft centraal staan. Center Parcs heeft in haar 50-jarige bestaan al 22 vakantieparken geopend, in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dat mocht dit jaar gevierd worden door de Zoover Award 2017 voor ‘Beste Vakantie Bungalowpark XL’ in ontvangst te nemen.

Renovatie van de vakantiehuisjes

Center Parcs Port Zélande werd in 1990 geopend door Vendorado en was het eerste vakantiepark met een bijbehorende camping. De vakantiehuisjes op het park werden verhuurd aan particulieren die daar hun vakantie doorbrachten. Later is Vendorado overgenomen door Gran Dorado, wat eigendom werd van Pierre & Vacances. In 1998 is al het vastgoed op het vakantiepark overgenomen door de Amsterdamse beheermaatschappij Lapidus Holding van vastgoedinvesteerder Klaas Hummel. In 2016 heeft Hummel al het vastgoed op het park verkocht aan particulieren en institutionele beleggers. In de aankoopprijs van dit vastgoed was een vast bedrag inbegrepen om te investeren in de renovatie van de vakantiehuisjes.

 

 

Nieuwe activiteiten voor jong en oud

Niet alleen de vakantiehuisjes zijn vernieuwd, ook zijn er nieuwe activiteiten toegevoegd voor het hele gezin. Door de ligging van het vakantiepark aan het Grevelingenmeer zijn er veel outdoor- en sportactiviteiten. In de zomermaanden zijn er op het strand bij het meer de speciale ‘Beach Games’ waar kinderen kunnen volleyballen en tennissen. Op het water ligt dan het ‘Aquapark’, een speelparadijs waarop het hele gezin kan klimmen, springen en lol maken. Het Aquapark is ruim 48 meter lang en ligt in ondiep water waardoor dit ook geschikt is voor kleine kinderen. Ook in de buurt van het Grevelingenmeer zijn er veel activiteiten, bijvoorbeeld strandzeilen, mountainbiken of toeren op een Segway.

 

 

Daarnaast is het subtropische zwemparadijs ‘Aqua Mundo’ het gehele jaar door geopend. Dit zwembad is tijdens de renovatie uitgebreid met het ‘Water Playhouse’ en de ‘Turbo Tunnel’. Het Water Playhouse is een platform met veel waterspellen zoals glijbanen en waterpistolen en een enorme emmer water die uitgestort wordt over de zwemmers in het bad. Om lekker te ontspannen kunt u terecht in het Beauty Center van Port Zélande voor een bodyscrub of een lichaams- en gezichtsbehandeling.

Center Parcs Port Zeelande

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.