Consumentenprijs feestelijk overhandigd aan Oostenrijks Verkeersbureau

Het Oostenrijkse wintersportgebied St. Anton, St. Christoph, Stuben heeft vandaag de Zoover Award voor Beste Wintersportgebied van 2017 gewonnen. Het populaire skigebied wint de consumentenprijs met een waarderingscijfer van een 8,9.

Daarmee laat het in de top 3 het Oostenrijkse Serfaus- Fiss & Ladis en het Franse Les Portes du Soleil net achter zich.

Waarderingscijfer

Het waarderingscijfer is gebaseerd op beoordelingen van bezoekers van het wintersportgebied in de periode van november 2016 tot en met april 2017. Er is gekeken naar de algemene waardering, het skigebied, de omgeving, het uitgaansleven, de cultuur en aprės ski-mogelijkheden. Ook Sophie heeft het skigebied beoordeeld op Zoover.nl en is groot fan: “Voor de 2e keer met onze vrienden weer in Sankt Anton geweest. Het is het beste skigebied van Oostenrijk. Het is sneeuwzeker, groot en het heeft gezellige pistehutjes waar je gezellig met elkaar kunt eten en wat drinken. Het dorp heeft alles als je van gezelligheid houdt. Voor elk wat wils en voor jong en oud. We komen hier graag.”

 

 

Oostenrijk populaire wintersportbestemming

Vorig jaar werd de Zoover Award voor Beste Wintersportgebied voor het eerst uitgereikt. Ook toen viel Oostenrijk in de prijzen en mocht Kirchberg de felbegeerde award in ontvangst nemen. Herwig Kolzer, Regio Manager Noord-west Europa en Thiebout van den Bergh, Marketing & PR Manager van het Oostenrijks Toeristenburo hebben de prijs verheugd in ontvangst genomen:

‘‘Een top winnaar, deze prachtige plaats in dit skigebied der superlatieven met de modernste liftinfrastructuur, een perfecte gastronomie en geldend als een van de meest sneeuwzekere gebieden waar voor elk wat wils is te vinden. De attractiviteit van het gebied is nog groter geworden door de ingebruikname afgelopen winter van de Flexenbahn en de Trittkopfbahn I & II waardoor nu ook Stuben en Zürs zijn verbonden en daarmee alle drie gebieden- St.Anton/Lech-Zürs/Warth-Schröcken- in verbinding met elkaar staan. ‘Ski Arlberg‘ is hiermee het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk en valt daarbij ook direct onder de vijf grootste gebieden ter wereld. Wij zijn reusachtig trots op het feit dat we de winnaar zijn!”

Over Zoover

Op Zoover staan vakantiebeoordelingen voor en door reizigers. Hier geven reizigers beoordelingen van hotels, accommodaties, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en meer.

 

 

Maandelijks raadplegen miljoenen bezoekers Zoover voor beoordelingen, inspiratie en het beste vakantieaanbod. Zoover helpt bij de zoektocht naar het leukste land, die schitterende stad of dat hemelse hotel. Een vakantie zoeken begint bij Zoover.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.