Ryanair lanceert nieuw gezond Getaway Cafe boordmenu

Ryanair, de nummer 1 airline in Europa, lanceerde vandaag (9 november) een verbeterd menu aan boord, met een breed scala aan heerlijke gerechten, snacks, warme en koude dranken, samen met een aantal verleidelijke nieuwe, gezondere toevoegingen, waaronder Fulfill Nutrition-repen.

Gratis inflightmagazine

Klanten kunnen het nieuwe ‘Getaway Café’-menu vinden in hun gratis’ Runway Retail ‘inflightmagazine, met een reeks exclusieve kerstcadeau-ideeën, budgetvriendelijke maaltijdaanbiedingen en nieuwe producten, waaronder cosmetica en geuren voor mannen en vrouwen.

 

 

Ryanair’s Robin Kiely zei:

“We zijn verheugd om het nieuwste nummer van ons ‘Runway Retail’ inflight-magazine te lanceren vol met exclusieve geschenkideeën, wedstrijden en ons verbeterde ‘Getaway Café’-menu met een scala aan gezonde opties, waaronder de Fulfill-bars.”

Klanten kiezen Ryanair al voor de laagste tarieven en de geweldige routekeuze. Nu kunnen ze uitkijken naar een nog leukere vluchtervaring, met ons verbeterde menu aan boord, waardoor Ryanair de ideale keuze is voor families en vrienden deze winter.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.