Groots jazzfestijn bij Avila Beach Hotel op Curaçao

Blues Bar & Restaurant bij Avila Beach Hotel bestaat 25 jaar en dat wordt uitbundig gevierd met een bijzonder concert, waarvan de opbrengst naar Cultureel Centrum Curaçao gaat.

Complete vakantie

Hoe maak je je vakantie op het zonnige eiland Curaçao nog completer? Door je te begeven onder de lokale bevolking en waar kan dat beter dan tijdens een jubileumconcert ter ere van het 25-jarig bestaan van Avila’s Blues Bar & Restaurant.

 

 

Het Avila Beach Hotel, dat vooral lokaal bekendstaat om haar culturele en culinaire activiteiten, pakt groots uit. Het Octagon Plaza bij Avila Beach Hotel staat vrijdag 1 december in het teken van jazz. De créme de la créme van lokale jazzartiesten vertonen hun kunsten op het podium, die gegarandeerd voor een geweldige avond uit zorgen. De jonge muzikanten van de muziekschool van Cultureel Centrum Curaçao staan in het voorprogramma.

 

 

Kaarten kosten 25 dollar en de opbrengst hiervan is bestemd voor het Cultuurcentrum op Curaçao. Een logische keuze, want Blues Bar & Restaurant is niet van plan om haar deuren te sluiten en wil ook toekomstige en jonge jazzmuzikanten een podium geven die hierdoor bijvoorbeeld instrumenten kunnen aanschaffen. Klik voor meer informatie op deze link.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.