Wow Air ook naar New York JFK vanaf zomer 2018

WOW air vliegt vanaf de zomer van 2018 maar liefst 20 keer per week naar New York. De IJslandse luchtvaartmaatschappij ziet New York als één van haar belangrijkste trans-Atlantische bestemmingen. In de zomer van 2018 zal WOW air de bestaande service naar Newark uitbreiden en daarnaast vluchten naar John F. Kennedy International Airport toevoegen.

wow-air-vliegtuig

Uitbreiden

Vanaf mei 2018 zal de IJslandse lowcostmaatschappij het aantal vluchten naar New York flink uitbreiden. Het aantal vluchten naar Newark Liberty International Airport verdubbelt bijna van 7 naar een totaal van 13 vluchten. Tickets naar New York zijn zowel vanaf Amsterdam als Brussel beschikbaar vanaf 129.99 euro voor een enkele reis.

 

 

John F. Kennedy International Airport

Naast de uitbreiding op Newark zal WOW air vanaf april 2018 ook 7 keer per week naar John F. Kennedy International Airport vliegen.

 

 

New York is één van de belangrijkste bestemmingen sinds de lancering van vluchten naar New York in 2016, en zal met deze uitbreiding in totaal 20 keer per week worden aangevlogen.

WOW air stopover

De overstap op IJsland kost meestal niet meer dan een uurtje. Combineer New York met natuur op IJsland tijdens de WOW air stopover. Zonder extra ticketkosten kun je een aantal dagen op IJsland verblijven voordat je doorvliegt naar New York of één van de andere bestemmingen in Noord-Amerika.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.