Museumkidsweek 2017: de spannendste herfstvakantie ooit!

Kinderen kunnen in de herfstvakantie heel spannende activiteiten beleven in 200 musea tijdens de Museumkidsweek. Alle deelnemende musea zorgen voor speciale activiteiten met een extra spannend tintje. Zij sluiten daarmee aan op het thema van de Kinderboekenweek: “griezelen”.

Alle activiteiten en de deelnemende musea zijn te vinden op museumkidsweek.nl.

Espace game

De Museumkidsweek is vandaag al heel spannend begonnen in het Allard Pierson Museum met een ‘escape game’. Kinderen moeten in een zeer beperkte tijd een eigen expositie samenstellen. Want de bezoekers staan al te dringen voor de deur en de expositie is nog lang niet af (zie rechtenvrije foto’s). De Museumkidsweek duurt van zaterdag 14 tot en met 29 oktober.

 

 

Tijdens de Museumkidsweek kunnen kinderen bij de deelnemende musea ook op zoek naar een bloedstollende plek om met het speciale Tikkit-fotokader een selfie te maken. Kinderen die zo’n foto uploaden op museumkidsweek.nl maken kans op één van de vier hoofdprijzen. De hoofdprijs is een vip-weekend voor de winnaar en zijn/haar familie met een spannende avondontvangst in een Kidsproofmuseum.

 

 

De ‘escape game’ in het Allard Pierson Museum is tijdens de herfstvakantie (Noord-Nederland, 21-29 oktober) voor alle kids beschikbaar.

De Museumkidsweek 2017:

  • Tijdens de gehele herfstvakantie (van 14 t/m 29 oktober)
  • Door heel Nederland
  • Spannende activiteiten met speciale kidswedstrijd

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.