Maak van de 105e Tour De France een vakantie voor het hele gezin

De tour vanaf je bank kijken is mooi, maar het kan nog veel mooier! Door zelf naar Frankrijk te rijden en wielrenners zoals de Nederlandse held Tom Dumoulin vanaf de zijlijn toe te juichen om vervolgens heerlijk te overnachten in een Logis Hotel. Nu de route van 2018 bekend is gemaakt kunnen de remmen los: op naar de zomervakantie in Frankrijk! Start op 7 juli in kasteel Château de la Tremblaye.

historisch-genieten-Frankrijk

Reis 10 juli door naar Bretagne en duik in het zwembad van Hôtel Spa La Butte. Stap 16 juli in een prachtig schilderij van de Alpen bij Hôtel Aiguille du Midi om vervolgens 22 juli te genieten van een avontuurlijk hoogtepunt in Hôtel Angleterre in de Midi-Pyrénées. Bonnes vacances voor het hele gezin!

Etappe 1 Historisch genieten

Dit jaar start de 105e editie van de Tour de France op het eiland île de Noirmoutier, net onder Nantes. Lang geleden en nog voor de start van de Tour werd in 1862 nabij dit eiland Logis kasteel Château de la Tremblaye gebouwd. Van 7 tot en met 10 juli kun je na het live meemaken van de tour genieten in dit historische kasteel. Neem een frisse duik in het grandioze zwembad en ga met hele gezin kayakken in de prachtige omgeving.

 

 

Etappe 2 Culinair genieten

Echte sportliefhebbers verdienen het om in de watten gelegd te worden. Na een dag vol tour-adrenaline in Bretagne kom je heerlijk tot rust in Logis Hôtel Spa La Butte, start met een massage en relax daarna in het beeldschone zwembad met uitzicht op de Goulven-baai.

 

 

Sluit de avond af met een diner bereid door de beroemde chefkok Nicolas Conraux die de smaken van de zee tot een heel nieuw level brengt.

Etappe 3 Natuurlijk genieten

Bekijk de wielrenners terwijl zij een hoge klim maken in de Alpen en stap vervolgens bij Logis Hôtel Aiguille du Midi een waar schilderij binnen. Met uitzicht op de Mont Blanc en een park vol bloemen heeft dit hotel een ideale ligging. Ontdek de omgeving te paard of maak een wandeling naar de prachtige nabijgelegen rivier.

natuurlijk-genieten-frankrijk

Etappe 4 Avontuurlijk genieten

Giert de wieler-adrenaline nog door je lijf nadat de wielrenners aan de rand van de Pyreneeën racen? Ga zelf op avontuur uit! Op weg naar de Pyreneeën ligt Logis Hotel Angleterre. Dit hotel is bij uitstek het beste hotel om in de omgeving bergen te beklimmen en te raften. Maak de vakantie echt bucketlistwaardig door de tour vanuit de lucht te volgen: ga paragliden.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.