Zeemeermin droom wordt werkelijkheid in Las Vegas

Ariёl, wie kende haar vroeger niet? De zeemeermin die niets liever wilde dan deel uit te maken van de mensenwereld terwijl de jonge kijkers ervan droomde om een zeemeermin te zijn. In Las Vegas komt deze droom nu wel heel dichtbij. De allereerste zeemeerminschool van de stad AquaMermaid is deze maand geopend op Blue Crystal Creek.

Met een zeemeerminstaart leer je de juiste technieken om als een ware zeemeermin sierlijk door het water te zwemmen. Naast een hoge fun factor is de les ook een echte work-out en leuke activiteit om met een groep te ervaren.

Adult Freedom

In Las Vegas staat ‘adult freedom’ centraal en naast de vele shows en outdoor activiteiten is AquaMermaid de nieuwste hype in de stad die goed aansluit op dit thema. Eindelijk komen jeugddromen uit en is het mogelijk te schitteren in het water als een ware zeemeermin. En hoe mooi zou het zijn om deze droom te delen met je beste vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest? Het ‘bachelorette-pakket’ omvat alles wat je nodig hebt zoals: niet onbelangrijk, de huur van de staart, zwemles waarbij verschillende technieken worden uitgelegd, leuke uitdagingen en een fotoshoot om deze ervaring vast te leggen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.