Na een succesvolle Pop-Up Store zijn de producten van CityZapper nu ook online te koop

CityZapper inspireert al meer dan 15 jaar stedentrippers met uitgebreide city guides en blogposts over stedentrips. Vorige maand besloot CityZapper om dit niet alleen via de website te doen, maar ook met een eigen Pop-Up Store op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Na het succes van deze winkel lanceert het platform nu de CityZapper Webshop!

Diverse wereldsteden

CityZapper geeft hiermee ontwerpers en ondernemers uit diverse wereldsteden de mogelijkheid om hun producten onder de aandacht te brengen van Nederlanders. Dus als je geen tijd hebt gehad om de CityZapper Pop-Up Store op de Haarlemmerdijk in Amsterdam te bezoeken, kun je nu vanaf je eigen bank alle producten bestellen. Van Portland tot Berlijn en van Rio de Janeiro tot Londen, er zit gegarandeerd iets voor je tussen!

 

 

One-stop-shop voor cadeaus

Met de decembermaand in aantocht is de webshop van CityZapper direct ook het juiste adres voor unieke en originele cadeaus. De meeste producten zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar, waardoor je al snel een bijzonder item in handen hebt en ongetwijfeld iemand blij maakt tijdens de Sinterklaasavond of Kerstmis.

 

 

Neem bijvoorbeeld de prachtige, houten docking stations van Schuttenworks. Deze standaards zijn handgemaakt in Portland (Oregon) en bedoeld als klankkast voor je iPhone of om je Apple Watch netjes op te bergen. De 3d-puzzels van Cutz uit Rio de Janeiro zijn niet alleen geweldig om in elkaar te zetten, maar zullen ook niet misstaan in je vensterbank. De puzzels komen binnen als platte plaat en transformeren na het nodige puzzelwerk in bijvoorbeeld een vlinder, fiets of vliegtuig. Buiten de gave producten uit verschillende steden is de CityZapper Webshop ook gevuld met de tofste reisgadgets van het merk Airportag. Reisliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de paspoorthoezen, smartphonehoesjes, kussentjes en andere producten die voorzien zijn van kleurrijke luchthavencodes.

Aanvullende informatie

De CityZapper Webshop is bedoeld als aanvullende inspiratie op de website. Naast de ruim 100 stadsgidsen die al te vinden zijn op de website en in de app van CityZapper kunnen stedentrippers nu dus ook bij het platform terecht voor de leukste reisgadgets en -cadeaus.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.