Bezoek exclusieve avondopening Halloween Night

Op 27 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Tijdens deze unieke nocturne, gaat het er extra angstaanjagend aan toe met meer dan 50 figuranten, 4 haunted houses en 2 scare zones. Daarnaast zijn er 2 podia waarop DJ’s het beste van zichzelf geven.

BellewaerdeKNT

Bellewaerde KNT (Kinderen Niet Toegelaten) staat garant voor een onvergetelijke avond voor jongeren en volwassenen. Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in het park. Meer dan 50 figuranten jagen de bezoekers de stuipen op het lijf. De 4 haunted houses en 2 speciaal toegevoegde Scare Zones zorgen voor de meest angstaanjagende momenten.

 

 

DJ-sets

Tijdens Halloween Night, genieten bezoekers van DJ-sets met special effects van DIMARO, Maestro, Lennert Wolfs & X-TOF op 2 podia verspreid in het park.

 

 

Bellewaerde KNT – Halloween Night gaat door op vrijdag 27 oktober van 18u tot 23u. Tickets zijn enkel online te verkrijgen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Season Pass-houders dienen zich vooraf online te registreren. Dit evenement is afgeraden onder 16 jaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.