Vijf Zomernocturnes in Bellewaerde

Vanaf 22 juli kunnen bezoekers vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes is er heel wat animatie voorzien in het park en kan er ’s avonds genoten worden van een overheerlijke barbecue à volonté. Tot slot worden de bezoekers getrakteerd op een spetterende vuurshow om 22u op het Mexicoplein.

Extra lang genieten

Nog tot en met 19 augustus kunnen bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van hun dagje uit in Bellewaerde. Naast de nieuwe attractie Dawson Duel, staat er heel wat extra animatie op het programma. Fascinerende steltenlopers en grappige straattheaterartiesten geven het beste van zichzelf. ’s Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een adembenemende vuurshow op het Mexicoplein.

 

 

Barbecue à volonté

Bezoekers worden vanaf 18 uur verwend in het restaurant Texas Grill met een overheerlijke barbecue à volonté met een uitgebreid saladebuffet en dessert. De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt! Inschrijven kan de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Texas Grill.

 

 

Praktisch

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 22 & 29 juli en 5, 12 en 19 augustus is het park open tot 22 uur. Voor de meeste recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.