Bekijk ‘Official Start & Finish’ hotel KLM Curaçao Marathon

Op zondag 26 november vindt alweer de 4e editie plaats van de KLM Curaçao Marathon in Willemstad, een hardloopevenement voor jong en oud. Het Lions Dive & Beach Resort mag zich ook voor deze editie het ‘Official Start & Finish’ hotel noemen.

Handelskade Curaçao

Spektakel

Het belooft opnieuw een heus spektakel te worden dat jaarlijks deelnemers uit de hele wereld trekt. Nieuw dit jaar is dat frequent flyers van KLM hun gespaarde miles kunnen inzetten voor het gratis inschrijven op de verschillende afstanden. Het parcours voert onder meer over de bekende Koningin Emma-pontjesbrug, de 56,4 meter hoge Julianabrug en de prachtige zoutpannen van Jan Thiel. Er zijn afstanden voor jong en oud: van de Cavalier (5 kilometer) en de Intertrust (10 kilometer), die ook gewandeld mogen worden, Royal Netherlands Navy Trail (10,5 kilometer) tot de Amstel Bright Half Marathon en natuurlijk de KLM Full Marathon.

 

 

Official Start & Finish

November lijkt nog ver weg, maar Lions Dive & Beach Resort is alweer begonnen met de voorbereidingen van dit evenement. Alle faciliteiten die de hardlopers nodig hebben, zijn te vinden in het ‘Official Start & Finish’ hotel. Het hotel staat voorafgaand, tijdens, maar ook na het hardloopevent in het teken van de hardloper en zijn sportprestatie.

 

 

Een paar voorbeelden: in de week voor aanvang van de marathon kunnen de lopers aanhaken bij een opwarmrondje dat vanuit het hotel wordt gehouden, er ligt voor elke loper een sportief welkomstcadeau klaar en het ontbijt is afgestemd op de sportprestatie die wordt geleverd. Maar de meest ideale bijkomstigheid is dat zowel de start als de finish bij Lions Dive naast de deur is. Dus, bewaar die te lopen afstand voor de marathon en niet om eerst naar de start te komen.

Voor iedereen

Niet alleen voor hardlopers is dit hét evenement van Curaçao, maar ook voor meegereisde familie en vrienden is er van alles te beleven. Het hotel aan de Caribische Zee pakt flink uit en zorgt ervoor dat het zowel deelnemers als supporters aan niets ontbreekt. Zo is er op zaterdag een Pasta Party met masterchef, en marathonloper, Pascal Jalhay in restaurant Hemingway en na afloop van het event haak je zondagavond aan bij de populaire en gezellige Cuban Night bij Hemingway. Hiermee sluit je swingend en muzikaal het sportieve evenement af. Zoals je ziet gaat sport en ontspanning bij dit hotel hand in hand. Redenen genoeg en daarmee het perfecte uitgangspunt voor een heerlijke en welverdiende vakantie bij het unieke Lions Dive & Beach Resort op Curaçao. Het hotel biedt verschillende kamertypes, zoals de onlangs gerenoveerde ruime Lions appartementen of de één- of tweeslaapkamers Suite. Ideaal voor families of samenreizende vrienden en voorzien van alle gemakken, net als thuis, waaronder een compleet ingerichte keuken en meerdere slaap- en badkamers. Daarnaast zijn er ook comfortabele hotelkamers (Standaard, Ocean View, Ocean Front of Ocean Front Cabana), dus voor ieder wat wils.

Caribische cocktail

Na, maar ook al voor, de KLM Curaçao Marathon kom je in Lions Dive helemaal tot rust, het is dan ook niet voor niets een van de gezelligste en zeker het sportiefste hotel van zonnig Curaçao. Relax met een overheerlijke Caribische cocktail op het schitterende, schaduwrijke strand, neem een duik in de fascinerende onderwaterwereld, geniet in de nabijgelegen historische en gezellige binnenstad van Willemstad en struin over de naast het resort gelegen boulevard. De inwendige mens wordt prima verzorgd bij een van de vier bars & restaurants en de sportievelingen komen aan hun trekken in het unieke 50 meter zwembad, bij Body Beach Wellness Club, Ocean Encounters duikschool of met de diverse sportieve mogelijkheden in de omgeving van het resort.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.