Ontdek de parels van Amsterdam-Noord tijdens 24H Noord

Zaterdag 28 oktober vindt 24H Noord plaats, een event waar bewoners en bezoekers van Amsterdam zich 24 uur lang kunnen laten inspireren in Amsterdam-Noord. 24H – Ontdek je stad is een initiatief van Amsterdam Marketing en georganiseerd voor bewoners om te laten zien wat de verschillende buurten te bieden hebben

Hotspots

Bezoek hotspots zoals ‘The Return of The Vanishing Ferry’, waar in het nachtelijke uur de klok wordt teruggedraaid en gefeest kan worden van 03:00 tot 03:00 uur. Of volg een exclusieve rondleiding door de gigantische scheepswerf ‘Damen Shiprepair Amsterdam’.

 

 

24H is een initiatief van Amsterdam Marketing en werd voor het eerst georganiseerd in 2013. 24H biedt een platform voor ondernemers, bewoners en culturele instellingen om de trots van hun buurt met elkaar en het publiek te delen. Het evenement trekt per keer circa 10.000 bezoekers. Houd iamsterdam.com/24h in de gaten voor de 24H-edities in 2018.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.