Leg de mooiste afdalingen en stunts vast met de Action Cam’s van Sony

Met een Sony Action Cam is iedere wintersporter klaar voor de sneeuw. Herbeleef sprongen en afdalingen in optimale beeldkwaliteit dankzij de FDR-X3000R, HDR-AS200V of HDR-AS50.

FDR-X3000R

Mag geen detail ontbreken van jouw gefilmde ski- of snowboardkunsten? Dan is de FDR-X3000R de beste optie. Dankzij de B.O.SS-beeldstabilisatietechnologie (kort voor Balanced Optical SteadyShot) blijven de opnames scherp en rustig, zelfs als je iedereen met hoge snelheid op de piste voorbij schiet. Deze compacte action cam maakt opnames in 4K resolutie (Ultra High Definition). Dankzij de BIONZ-X processor, wordt beeld in zeer hoge snelheid verwerkt. De FDR-X3000R valt te bevestigen op bijvoorbeeld een fiets of helm door middel van diverse accessoires. Zo kun je de belevenis in een echte Point-Of-View perspectief vastleggen. Dankzij de 1/2,5 type 8,2MP 4K Exmor R CMOS-sensor kunnen de pixels volledig worden uitgelezen. Hierdoor zal het detail in de opnamen verbluffend zijn.

 

 

Om een natuurlijke beeldweergave met minimale vervorming te garanderen gebruikt de FDR-X3000R een ZEISS Tessar-groothoeklens. De bijgeleverde Live-View-afstandsbediening kan de camera op afstand in- en uitschakelen en eenvoudig opnames starten en stoppen. Zou het niet geweldig zijn om ook nog eens een time-lapse te maken van de omgeving? De FDR-X3000R maakt dit zelfs mogelijk in 4K-kwaliteit. Indien de FDR-X3000R in de sneeuw valt is dat geen probleem. Naast dat hij stof- en schokbestendig is, is deze 4K-action cam waterbestendig tot een diepte van 60m.

Dankzij de Wind Noise Reduction biedt de stereo-microfoon ruimte voor helder geluid achter de video’s. Voor dat beetje extra creatieve vrijheid bevat de FDR-X3000R tal van functies zoals het wijzigen van de hoek (breed, medium en smal), vloeiend zoomen (tot 3x) en Burst-Shooting. Zo zal de wintersport onvergetelijk worden!

 

 

HDR-AS200V

Zoek je nog meer controle over welke beelden je schiet van jouw spannendste afdalingen en sprongen? Dan is de HDR-AS200V een uitstekende keus. De camera komt namelijk met een Live-View afstandsbediening die eenvoudig om de pols te bevestigen is. Daarmee krijg je meteen te zien wat de camera opneemt. Zo ben je dus zeker dat jouw grootste sprongen meteen goed zijn opgenomen en hoeven die zinderende stunts niet te vaak gedaan te worden. Mochten er nou toch onverhoopt beelden tussen zitten die je liever niet laat zien kunnen die meteen weggehaald worden door middel van de afstandsbediening. Wat weer tijd scheelt in de post-productie en de opnamecapaciteit beter benut. Net als bij de HDR-AS50 wordt er een behuizing meegeleverd die de camera beschermt tegen water, stof en schokken. Het is dus niet nodig om rustig aan te doen op de piste tijdens het filmen.

HDR-AS50

Deel je favoriete wintersportmomenten nu met de HDR-AS50. Deze compacte action cam voorkomt dat je weer met wazige beelden thuis komt dankzij de geïntegreerde Advanced SteadyShot-technologie. Beelden blijven met deze ontwikkeling stabiel en scherp. De 11,1 megapixel CMOS-sensor en Zeiss Tessar-objectief zorgen ervoor dat het beeld in hoogwaardige kwaliteit door de action cam wordt ontvangen. De camera kan tot 3 maal inzoomen en heeft instelmogelijkheden voor twee beeldhoeken. Voor de opname van geluid is de HDR-AS50 ook goed uitgerust. De ingebouwde stereomicrofoon zorgt voor een tweesporige audio-opname met minder ruis. Zo klinkt de actie net zo goed als dat het eruit ziet. De camerabehuizing is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de bijgeleverde onderwaterbehuizing kan er tot 60 meter diepte worden gefilmd. Handig als je in de zomer weer wilt gaan duiken. Bovendien is de HDR-AS50 ook stof- en schokbestendig met de meegeleverde behuizing zodat hij zorgeloos gebruikt kan worden. Je hoeft dus niet bang voor de camera te zijn als je valt. Hij kan zeker tegen een stootje. Ook kunnen beelden meteen on-the-fly draadloos naar een smartphone verzonden worden. Daardoor zijn de beelden meteen te bekijken én te bewerken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.