Kom deze herfstvakantie gezellig griezelen in Madurodam Spookstad!

In de herfstvakantie kun je in Madurodam gezellig komen griezelen. Tot en met 29 oktober spookt het namelijk in het Haagse themapark, in miniatuur én in reuzeformaat. Bovendien staat Madurodam deze vakantie in het teken van een wel heel bijzonder verhaal, misschien wel het bekendste griezelverhaal uit Den Haag.

Op het Spookplein, midden in het themapark, ontdek je in de spooktent namelijk alles over de ‘Kop van Jut’. Het lijkt zo’n onschuldige kermisattractie, maar niets is minder waar…

Acteurs

Tijdens de herfstvakantie vertellen acteurs in een bijzondere voorstelling het echte verhaal over deze attractie. De doorlopende korte shows (tussen 13:00 – 17:00 uur) spelen zich af in de spooktent, midden in Madurodam. Het volledige speelschema van de voorstelling ‘De Kop van Jut’ is terug te vinden op onze website.

 

 

Nog niet uitgekeken? Breng dan vooral ook een bezoek aan de nieuwste attractie Nieuw Amsterdam. In deze indoor familieattractie leer je alles over de Nederlandse roots van de stad New York, vuur je kanonnen af n de strijd tegen de Engelsen en beleef je de spanning van de 17e eeuw.

 

 

  • Startdatum: tot en met 29 oktober
  • Entreeprijs: € 17,50 aan de kassa; € 14,50 online
  • Openingstijden: 9:00 – 19:00 uur
  • Adres: George Maduroplein 1, Den Haag

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.