Bekijk lage prijzen bij WOW air voor tickets naar 6 Amerikaanse steden

Het najaar is de perfecte tijd van het jaar voor een korte break. De dagen worden korter en de zomer lijkt ver weg, ideaal om een stad te ontdekken! In Noord-Amerika is er een stad voor iedereen, of je nu van cultuur, shoppen, lekker eten of zon houdt.

wow-air-vliegtuig

Het allermooiste, WOW air maakt het dit najaar heel betaalbaar om naar Noord-Amerika tereizen. De lage tarieven gelden voor tickets naar Boston, Washington, New York, Pittsburgh, San Francisco en Los Angeles.

WOW air

WOW air, de low-cost Trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij uit IJsland biedt vanaf vandaag uitzonderlijk lage prijzen aan voor zes verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. De tarieven zijn geldig voor trips in de hele maand november en de eerste twee weekenden van december. Vanaf Amsterdam en Brussel zijn tickets naar Los Angeles en San Francisco beschikbaar vanaf 149,99 euro enkele reis. Tickets naar Boston, Washington, Pittsburgh en New York zijn al beschikbaar vanaf 129,99 euro voor een enkele reis.

 

 

Cultuur in Pittsburgh

Pittsburgh, ook wel de stad van culturele vernieuwing genoemd biedt verschillende culturele bezienswaardigheden, zoals het imposante Andy Warhol museum. Daarnaast biedt de ‘City of Bridges’ een prachtige skyline met zijn 446 bruggen. Bezoek de vele parken en maak prachtige fietstochten, deze levendige stad voelt aan als een dorp met een vriendelijke sfeer.

Shoppen en musea aan de Oostkust

November en december zijn uitstekende maanden om een bezoek te brengen aan de oostkust van de Verenigde Staten: geniet in de beroemdste stad ter wereld New York van de parade tijdens Thanksgiving. Begin in Boston aan de eerste kerstinkopen, slenter door Harvard en pak een honkbalwedstrijd mee in Fenway Park.

 

 

Wanneer de temperatuur je buiten te koud wordt heb je in Washington een rijk aanbod aan verschillende musea. Zo kun je een bezoek brengen aan de National Mall en maak kennis met de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Zonnig Californië

Degenen die willen ontsnappen aan de kou kunnen genieten van het milde klimaat aan de westkust van de Verenigde Staten. Trendy Los Angeles is het kloppende hart van Californië en kent een relaxte atmosfeer, ook al telt de stad veel bekende sterren onder haar inwoners. Wil je je uitleven in een van de bruisendste en levendigste steden van de wereld, bezoek dan San Francisco. Geniet van haar steile straten, haar Victoriaanse huizen en haar rijke geschiedenis!

IJsland

Mocht je toch liever iets dichterbij huis blijven en het prachtige IJsland ontdekken, voor 59,99 euro enkele reis sta je ineens in een compleet andere wereld! In het gezellige Reykjavik vind je de leukste restaurantjes en winkels. Nu de dagen weer korter worden is de kans om het Noorderlicht te spotten nog nooit zo dichtbij geweest!

Over WOW air

WOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 32 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol, tegenwoordig zelfs twee keer per dag. Sinds 2 juni 2017 vliegt WOW air ook dagelijks vanaf Brussel. Momenteel werken er 1.100 mensen en bestaat de vloot uit twee Airbus A320’s, één Airbus A320neo, drie Airbus A330’s en elf A321’s voor de trans-Atlantische routes. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2016 vlogen er 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat in 2017 ruim 3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van en naar IJsland aanbieden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.