De herfstvakantie wordt griezelig gezellig in Plaswijckpark!

Hoera, het is alweer bijna herfstvakantie! Van zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober is het weer tijd voor pompoenen, griezels, spoken en spinnen. En dat betekent dat het Rotterdamse Plaswijckpark weer omgetoverd is in Halloweensferen!

Daglijkse griezelen

Ook deze herfstvakantie zijn er dagelijks griezelig leuke activiteiten en twee speciale avondopenstellingen. Overdag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur lekker komen knutselen, heksenbezems maken en geschminkt worden als je favoriete griezel.

 

 

Halloween in Plaswijckpark is pas echt griezelig als het donker is, dus kun je weer ‘Spelen in het Donker’. De griezels zitten dit jaar door (bijna) het hele park verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft! Op woensdag 18 oktober is er een speciale avond (van 18.00 tot 21.00 uur) voor kinderen t/m 7 jaar. En op vrijdag 20 oktober is de avond (van 19.00 tot 22.00 uur) voor echte durfals van 8 t/m 12 jaar. Het restaurant is vrijdagavond al geopend vanaf 18.00 uur.

 

 

De voorverkoop van de avondkaarten is inmiddels gestart. In de voorverkoop kost een entreekaart 5,50 euro. Op de avond zelf betaal je 6,50 euro voor een entreekaartje. Wie gelijk een hapje wilt eten tijdens de griezelavonden kan kiezen voor een combinatiekaartje, entree met een menu (keuze uit satémenu of hamburgermenu) voor 13,25 euro. Plaswijckpark is t/m zondag 29 oktober dagelijks geopend van 10.00 en 19.00 uur. En vanaf 30 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.