2e editie Siggi’s Vikingfeest in Plaswijckpark

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 komt de Rotterdamse schrijfster Elisabeth Mollema weer naar Plaswijckpark, met haar nieuwe boek Siggi & de Vikingen – De steen van Eileen. Tijdens deze 2e editie worden er weer een aantal extra activiteiten georganiseerd in het park.

Op 1 maart 2017 was de eerste editie van Siggi’s Vikingfeest ter gelegenheid van de lancering van het eerste deel uit de kinderboekenreeks Siggi & de Vikingen. Het tweede Vikingfeest staat in het teken van het opvolgende deel. De kinderboekenschrijfster zal tijdens dit weekend aanwezig zijn om voor te lezen uit haar nieuwe boek.

 

 

Vikingfeest

Om Siggi’s Vikingfeest weer extra leuk te maken zijn er dit weekend tussen 11 en 17 uur diverse extra activiteiten. Naast het luisteren naar spannende Vikingverhalen kan er worden geknutseld en zal er een 17 meter lange stormbaan in de vorm van een Vikingschip zijn! Tijdens dit weekend kun je laten zien dat je een echte Viking bent door een avontuurlijke speurtocht af te leggen. Aan het einde van de dag kan je naar huis gaan als echte Viking, met je eigen Vikingdiploma als bewijs!

 

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.