Bezoek 7de editie van het BELEEFWEEKEND gemeente Vaals

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur….. de ingrediënten van alweer de zevende editie van het Beleefweekend. Een weekend vol zinnenprikkeling en activiteiten voor iedereen van 0 tot 100. Tijdens het Beleefweekend heb je keus uit maar liefst 30 verschillende activiteiten om je zintuigen te verwennen.

Het beleefweekend in Vaals

Frisse buitenlucht

Voor de frisse buitenlucht ga je mee met één van de stilte, belevings, relax of bezinningswandelingen. Creatief bezig zijn met o.a. schilderen of ervaren hoe het is om zelf schapen te drijven, mis vooral ook niet de unieke ervaring om op mini pelgrimtocht met ezeltjes te gaan tussen de Sint Cunibertuskerk in Wahlwiller en de Catharinakapel in Oud Lemiers. In het donker de stilte van de natuur en het donker van de nacht beleven doe je natuurlijk met een lantaarntocht of avondwandeling. Bij sfeervol kaarslicht geniet je van een heerlijk diner of beleef je de mysterieuze wereld van sprookjes.

 

 

Stilte

Zoeken naar stilte kan het hele weekend in diverse vormen; bijvoorbeeld tijdens een ontspannende massage of het kleuren van mandala’s. Maar ontdek ook de stilte tussen de noten en verwen je oren met prachtig pianospel of ga lekker buiten meezingen met spirituele wereldliederen.

 

 

Tijdens dit Beleefweekend staan we ook stil bij 500 jaar Luther en kun je deelnemen aan diverse Luther activiteiten voor jong en oud.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.