Zwaarste pompoen van Europa te zien tijdens Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde

Vanaf zaterdag 14 oktober worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Don Eduardo de los Muertos, ceremoniemeester van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Naast de gehalloweeniseerde attracties en talloze decoraties, kunnen bezoekers ook de zwaarste pompoen van Europa bewonderen in het park. De pompoen weegt maar liefst 1011kg.

Zwaarste pompoen van Europa in Bellewaerde

Tijdens Halloween Fiësta Mortal kunnen bezoekers genieten van talloze decoraties en pompoenen in het park. Daar hoort dit jaar de zwaarste pompoen van Europa bij. Tijdens het Europees Kampioenschap voor reuzepompoenen in Duitsland haalde de pompoen van maar liefst 1011kg de eerste plaats. “De pompoen groeide 112 dagen, van bestuiving tot dag van de oogst,” aldus Mathias Willemijns, kweker van de reuzepompoen uit Sint-Martens-Latem.

Griezelen voor groot en klein

Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde staat steeds garant voor een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor jong en oud.

 

 

Tijdens Halloween Fiësta Mortal brengt ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos trollen, heksen, krankzinnige dokters en bloeddorstige kampeerders en mijnwerkers met zich mee. Voor de allerkleinsten wordt een aangepaste zone voorzien vol grappige en kleurrijke trollen.

Nieuwe show: Love after Death

Tijdens de nieuwe familieshow gaat Pedro op de dag van de doden naar het graf van zijn vriendin Olivia, waar hij een magische kans krijgt om haar terug tot leven te wekken. Gedurende de voorstelling genieten de toeschouwers van dit lugubere spektakel met geheimzinnige illusies en vurige stunts.

Nieuwe zone: Horror District

De échte Halloweenfans vinden hun gading in de nieuwe zone Horror District. Hier bevinden zich twee haunted houses met een extra horrorsaus over zich heen. De zone wordt afgeraden voor happy families en is er voor de echte durvers. In het nieuwe spookhuis Mortal Mine nemen bloeddorstige mijnwerkers bezoekers mee in de engste mijnschacht ooit. De vernieuwde Camping Corpse betreden staat garant voor lugubere scènes en angstaanjagende verrassingen.

Praktisch

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 14, 15, 21 & 22 oktober en alle dagen van 28 oktober tot en met 5 november 2017.

 

 

Halloween is nóg leuker als het donker is. Daarom is Bellewaerde maar liefst 5 avonden open tot 21u met een muzikaal vuurwerk als afsluiter. Mortal Nocturnes: 21, 28 en 31 oktober, 1 en 4 november 2017.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.