Het personeel van Bellewaerde gebruikt de nieuwe attractie Dawson Duel als locatie voor lipdubvideo!

Het personeel van Bellewaerde heeft onlangs een lipdubvideo opgenomen op de nieuwe attractie Dawson Duel. Een lipdup of lipsync is op het internet een populaire ludieke videoclip waarin de acteurs de liedjesteksten playbacken. Dit genre video’s wordt vaak opgenomen in schoolomgevingen met grote groepen mensen en dus nu voor het eerst in een pretpark op een attractie.

bellewaerde

 

 

Aan de opnames hebben zo’n 80 personeelsleden meegewerkt, van attractiebediener, horecapersoneel, technisch medewerker tot directie. De opname van een dergelijk filmpje heeft tot doel de werksfeer en samenhorigheid van de parkmedewerkers te bevorderen, om zo de bezoekers van Bellewaerde met de breedste glimlach en beste service te kunnen verwelkomen in het aankomende zomerseizoen.

 

 

Dat dergelijke initiatieven werken, werd onlangs bewezen toen Bellewaerde voor de tweede maal op rij de Diamond Themepark Award voor park met de Beste Dienstverlening in België mocht in ontvangst nemen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.