Icelandair introduceert economy light tarief voor enkel handbagage

Goed nieuws voor reizigers die enkel met handbagage (tot 10 kg) reizen. Luchtvaartmaatschappij Icelandair introduceert vanaf vandaag een nieuwe optie voor deze passagiers via het Economy Light tarief.

Reizigers zonder check-in bagage genieten hierbij dezelfde service en voorzieningen als die zij van de nationale IJslandse luchtvaartmaatschappij gewend zijn, maar dan voor een lagere prijs. De Economy Light passagiers reserveren hun stoel in dezelfde Economy Cabin als andere passagiers.

 

 

‘We brengen enkele progressieve veranderingen in onze service, waaronder Economy Light. Deze optie is ontworpen voor reizigers die er kort tussenuit willen of op zakenreis gaan. Het nieuwe tarief is ook perfect als je reist met familieleden die geen aparte, aanvullende bagage nodig hebben of stellen die een koffer delen.Deze reizigers kunnen wel dezelfde kwaliteit service van Icelandair verwachten, zoals in-flight entertainment, non-alcoholische drankjes, Gate-to-Gate WiFi en comfortabele, ruime stoelen’, aldus Gudmundur Óskarsson, SVP of Sales & Marketing.

Nieuwe Economy structuur

Als onderdeel van de nieuwe structuur zal Icelandair Economy Class veranderen naar Economy Standard. Icelandair Economy Class Flex wordt Economy Flex.

 

 

Beide tarieven bieden concurrerende prijzen en een hoge mate van flexibiliteit, inclusief met een stuk check-in bagage en een stuk handbagage. Óskarsson concludeert:

‘We verbreden onze productopties en komen tegemoet aan de verschillende behoeftes van onze passagiers. Dit maakt reizen een stuk flexibeler en betaalbaarder waarmee we de verschillende typen reizigers nog beter kunnen bedienen’

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.