Knus bij het haardvuur in de nieuwe lounge van Icelandair op Keflavik Airport

Vorige week opende Icelandair haar nieuwe Saga Lounge op de bovenste verdieping van Keflavik International Airport. De 1.400 vierkante meter tellende lounge, waar passagiers die Economy Comfort of Saga Class vliegen even kunnen ontspannen, biedt onder andere een panoramisch uitzicht over het schiereiland Reykjanes en, bij helder weer, zelfs de Snæfellsjökull-gletsjer.

haardvuur-ijsland-airport

 

 

Inspiratie

Het design van de Saga Lounge is geïnspireerd op de IJslandse natuur, cultuur en food. Zo beschikt de lounge over een knus haardvuur, een uitgebreide menukaart, diverse ligstoelen en zelfs over een replica van een ‘elfstone’ die, zoals IJslanders geloven, magische krachten bezit.

uitzicht-airport-ijsland

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.