Wizz Air lanceert zijn grootste recruteringscampagne ooit

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, heeft vandaag zijn grootste aanwervingscampagne ooit aangekondigd. Na 13 jaar van versterking van zijn leiderspositie in Centraal- en Oost-Europa, zal WIZZ het komende jaar ruim 1.300 nieuwe banen creëren.

wizz-air-ambassadors

Tegen eind 2018 zal Wizz Air meer dan 4.500 medewerkers tellen dankzij 21 nieuwe Airbus A320’s en A321’s die eind 2018 aan de vloot worden toegevoegd, bovenop de 11 nieuwe vliegtuigen die al in 2017 erbij zijn gekomen. De groei van het bedrijf en de carrièremogelijkheden eindigen daar niet. WIZZ wil zijn vloot verdubbelen naar meer dan 160 vliegtuigen tegen eind 2024.

Wervingssessies

Eind 2018 worden 400 wervingsessies voor zowel piloten als cabinepersoneel georganiseerd in meer dan 25 landen in Europa en daarbuiten. Tijdens deze sessies zal WIZZ ambitieuze, enthousiaste mensen aantrekken met een hart voor luchtvaart om het team van WIZZ te versterken.

 

 

Campagnethema

Onder het campagnethema #IamWIZZcrew maakt WIZZ het voor iedereen die geïnteresseerd is in een loopbaan bij WIZZ gemakkelijk om via de WIZZ-medewerkers meer te weten te komen over het bedrijf, een carrière in luchtvaart en tips in verband met de aanwerving van piloten en cabinepersoneel. Geïnteresseerden kunnen duizenden foto’s, berichten en tags vinden op diverse sociale media die door enthousiaste bemanningsleden zijn gemaakt en die zo hun toewijding voor het bedrijf en hun passie voor de luchtvaart tonen.

 

 

Naast een aantrekkelijke salaris en bijkomende voordelen biedt Wizz Air verschillende gewaarborgde werkpatronen voor zijn piloten: copiloten en boordcommandanten kunnen naar hun vliegbasis pendelen via het uitgebreide WIZZ-netwerk van meer dan 550 routes, of verhuizen naar één van de 28 operationele bases in 15 Europese landen.

Wizz-air-stewardess

Steward of stewardess

Succesvolle kandidaten die bij WIZZ steward of stewardess willen worden, krijgen een degelijke training, gratis uniformen en de mogelijkheid om vanuit hun thuisbasis voor één van de meest succesvolle Europese luchtvaartmaatschappijen te werken. Zij zullen uiteraard ook kunnen genieten van de reisvoordelen voor het personeel op de WIZZ netwerk.

József Ujhelyi, Chief Flight Operations Officer bij Wizz Air, zei:

“Wizz Air is al een van Europa’s meest succesvolle luchtvaartmaatschappijen en groeit aan een dubbel cijferpercentage. Onze vloot zal tegen 2024 minstens 2 keer zo groot zijn en biedt veel kansen voor zowel onze huidige als toekomstige werknemers om een ​​bloeiende carrière op te bouwen bij de grootste low-cost carrier van Centraal- en Oost-Europa. Wizz Air is trots op zijn medewerkers die uitstekende diensten leveren aan onze klanten. Ze kunnen genieten van een degelijke opleiding, geweldige carrièremogelijkheden, mooie uniformen en aangename uurroosters, evenals onvergetelijke ervaringen in een geweldige werkomgeving. Onze medewerkers zijn een essentieel element van het succesverhaal van WIZZ. Daarom sporen we hen aan om hun ervaringen te delen met alle geïnteresseerden in WIZZ via de unieke #IamWIZZcrew-campagne. We willen op dit ogenblik ons team uitbreiden. Er werden, dankzij de snelle groei van het bedrijf, meer dan 1.300 nieuwe banen gecreëerd. Wij moedigen iedereen met een hart voor de luchtvaart aan om deel te nemen aan een van onze 400 wervingsessies voor piloten of cabinepersoneel, die gepland zijn tussen nu en eind 2018.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.