Bezoek het grootste vakantie-evenement van Europa

Van 10 tot en en 14 januari 2018 barst in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los. Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Bezoekers kunnen zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld.

Vakantiebeurs-deel2-10

Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Experience hal

Nieuw dit jaar is de Experience hal; een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt en live entertainment. In de verschillende theaters worden presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties gegeven.

 

 

Night at the Vakantiebeurs

Ook nieuw is dat de Vakantiebeurs dit jaar op zaterdag langer open is voor een heel nieuw concept ‘Night at the Vakantiebeurs’. De stands zullen open zijn tot 20.00 uur, de Experience hal (hal 9) blijft geopend tot 22.00 uur. Hier geniet de bezoeker van een aantrekkelijk programma van activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment; een avond uit om alvast in de vakantiestemming te komen.

Citytrips

Het Urban terras is een nieuwe zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men de aanbieders van stedenreizen en de city consults van Time to Momo. Uiteraard zijn hierbij de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen aanwezig.

vakantiebeurs-2017-bordjes-schaatsen

Actief, Fiets en Wandel Zone

In de Actief, Fiets en Wandel Zone staan organisaties en bestemmingen voor actieve vakanties, Ze zijn gegroepeerd rond een uitgebreid e-bike fietsparcours, een ‘actief’-plein met reisspecialisten en een groene picknick-zone met horeca.

Vakdagen

Tijdens de vakdagen op dinsdag 9 en woensdag 10 januari zijn er speciale activiteiten voor vakbezoekers waaronder de B2B zone; een compleet afgeschermde ruimte in hal 9. Deze ruimte is geschikt voor zakelijke afspraken of om rustig te werken op het gratis WIFI netwerk. Deze zone is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en exposanten. Via de Matchmakingstool kunnen vakbezoekers en exposanten elkaar ontmoeten en daarbij hun zakelijke netwerk onderhouden en uitbreiden. Theaterruimte kan worden gereserveerd voor het organiseren van (besloten) bijeenkomsten of kleine get2gathers. De Vakdagen van de Vakantiebeurs 2018 worden gehouden op dinsdag 9 en woensdag 10 januari en zijn alleen toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en op basis van voorregistratie.

 

 

De openingstijden

 • Dinsdag 9 januari: 10.00 – 18.00 uur (Hal 9 blijft geopend tot 21.00 uur)
 • Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
 • De Vakantiebeurs (consumentendagen) vindt plaats van 10 t/m 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden voor bezoekers zijn:

 • Woensdag 10 januari:10.00 – 17.30 uur
 • Donderdag 11 januari:10.00 – 17.30 uur
 • Vrijdag 12 januari:10.00 – 17.30 uur
 • Zaterdag 13 januari:10.00 – 20.00 uur
 • Zondag 14 januari:10.00 – 17.30 uur
 •  

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.