Ontdek RivierPark Maasvallei tijdens Maas Trek op zondag 1 oktober 2017

Voor de inmiddels derde editie van dit grensoverschrijdend wandelevenement strijken we neer in het zuidelijke deel van de Maasvallei, in de gemeenten Lanaken, Maastricht, Meerssen, en Maasmechelen. Via een aantal uitgestippelde wandelroutes kan je op ontdekking langs pareltjes zoals Herbricht, het natuurgebied Hochterbampd, Kasteel van Borgharen en de prachtige nieuwe riviernatuur langs de oevers van de Maas in Geulle, Borgharen en Itteren.

Maastrek-2017

PRAKTISCH

 • Wanneer: Zondag 1 oktober 2017 – Vanaf 8 uur (starten kan tot 15 uur)
 • Deelname: 2,50 euro
 • Locatie: Startplaats Lanaken: Café Maasvallei, Herbricht 15, 3620 Lanaken
  Startplaats Maastricht: Kasteelhoeve Hartelstein, Hartelstein 204, 6223 HV Maastricht.
 •  

   

  Borgharen

  Voor deze editie is er van Rijkswaterstaat uitzonderlijk toestemming gegeven om over het stuw van Borgharen te wandelen! Vanaf 12 uur wordt er gezorgd voor sfeer door live muziek aan de startplaatsen.

   

   

  De kortste lus is 4 km, de langste is maar liefst 22 km dus er is voor ieder wat wils. Let wel op, het stuw van Borgharen ligt enkel op de langste lus van 22 km of de lus van 12 km die bij Kasteelhoeve Hartelstein (Itteren) start.

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.