Wizz Air stelt gebruiksvriendelijke reisplanner voor

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in Centraal- en Oost-Europa, lanceert op de WIZZ-website Trip Planner, een nieuw online hulpmiddel dat inspiratie kan geven aan de passagiers die nog niet weten wat hun volgende reisbestemming zal zijn.

wizz-air-ambassadors

Trip Planner

Met Trip Planner kunnen reizigers gemakkelijk nieuwe en spannende bestemmingen ontdekken. Via aanpasbare filters kunnen ze een keuze maken op basis van het vakantietype, luchthaven van vertrek, datum, reisduur en budget. Trip Planner zal daarna uit het meer dan 550 routes tellende Wizz Air-netwerk een aantal bestemmingen voorstellen die aan de gekozen criteria voldoen.

 

 

Vakantietypes

De passagiers kunnen kiezen uit een verschillende vakantietypes zoals een citytrip, gezins- of wintersportvakantie, avontuur / sport, romantiek, strand, ‘off the beaten track’, entertainment / nachtleven en bier. Van een luilekkere strandvakantie aan de Zwarte Zee tot een actieve skivakantie in Slovenië of een leuke stadsuitstap, overal kunnen de WIZZ-passagiers dankzij de Trip Planner nieuwe avonturen beleven.

 

 

Wizz Air heeft het voorbije jaar flink gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van zijn website. Recent werd het serviceaanbod van de luchtvaartmaatschappij aangevuld met o.a. een nieuwe tariefzoekmachine, gratis online naamcorrectie, Fare Lock (waarmee een klant die een reservering maakt gedurende 48 uur een bepaald tarief kan bevriezen), de Flexible Travel Partner Service (voor een groepsreservering waarvan nog niet alle passagiersnamen gekend moeten zijn op het moment van de boeking). Trip Planner is één van de nieuwigheden die de reiservaring van de WIZZ-klanten nog aangenamer maakt.

WIZZ-bestemmingen

Harry Drok, hoofd van de e-commerce van Wizz Air, verklaarde:

“Onze webstek is op vijf na ’s werelds meest bezochte website ter wereld. Deze nieuwe tool zal helpen om de talrijke mooie WIZZ-bestemmingen onder de aandacht van de passagiers te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat Trip Planner de klanten zal aanzetten om nog meer bestemmingen te ontdekken, gebruikmakend van de lage WIZZ-tarieven en genietend van de vriendelijke en professionele service aan boord. Wij nodigen iedereen uit om WIZZ ook op Facebook te volgen, waar we regelmatig nieuwigheden in de kijker zetten.’

Over Wizz Air

Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa en biedt meer dan 500 routes vanuit 28 vliegbasissen, en verbindt 143 bestemmingen in 43 landen. De WIZZ-vloot telt 85 Airbus-toestellen van de A320-reeks (64 A320’s en 21 A321’s). Bij Wizz Air zijn ruim 3300 mensen aan de slag. In de 12 maanden voorafgaand aan 31 maart 2017 vervoerde WIZZ ruim 23,8 miljoen passagiers.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.