Wereld Toerisme Dag wereldwijd op kalender

Wereld Toerisme Dag wereldwijd op kalender 

De Nederlandse toerisme- en vrijetijdssector laat deze speciale dag niet ongemerkt voorbijgaan, maar organiseert op Wereld Toerisme Dag, 27 september a.s., het allereerste ‘Wereld Toerisme Event’ voor ondernemers en beleidsmakers in recreatie en reizen. Wereld Toerisme Dag staat wereldwijd op de kalender als officieel onderdeel van dit internationale ‘Jaar van Duurzaam Toerisme’, uitgeroepen door de Verenigde Naties.

ANVR

ANVRHet toerisme- en recreatieproduct in binnen- en buitenland draait om mensen, natuur en cultuur. Dan kan het niet anders dat reisondernemers ook zorgen voor mens en omgeving, en waarden toevoegen aan zowel de onderneming als aan de bestemming. Alleen zó kunnen ook toekomstige generaties reizigers genieten van prachtige plekken en waardevolle ervaringen, en blijft de toerisme- en vrijetijdssector in business.

 

 Naast alle maatregelen die de Nederlandse toerisme- en vrijetijdssector sector al neemt op diverse bestemmingen, willen ondernemers met dit event een positieve stip op de horizon zetten. Maar zij willen ook de noodzaak aangeven om als ondernemer verder te innoveren en de kwaliteit van reizen te verhogen. Het ‘nieuwe ondernemen’ wil waarden toevoegen als het gaat om people, planet en profit ofwel maatschappij, milieu en economie, zodat de reiziger zijn bestemming écht beleeft.

 

 

Nationale en internationale sprekers, waaronder een visionair en een jongerenvertegenwoordiger van de Verenigde Naties, geven tijdens dit Wereld Toerisme Event hun visie op het thema ‘Samen kansen pakken’. Ruim 200 belangstellenden uit de Nederlandse toerisme- en vrijetijdssector gaan in debat met ondernemers, volgen workshops en luisteren naar praktijkvoorbeelden die aanslaan.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.