25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben

Snorkelen in het Great Barrier Reef, een roadtrip langs de mooiste plekken van Canada, struinen over de soeks van Marrakech en het beklimmen van actieve vulkanen op Hawaï: er zijn van die reizen die écht thuishoren op je bucketlist.

Marloes de Hooge

Marloes de Hooge neemt je mee op wereldreis. Voor het boek Bucketlist Reizen verzamelde zij 25 reizen die je ooit een keer in je leven moet maken. Dit boek geeft je praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s om jou mee op weg te helpen! Met roadtrips, zonvakanties, stedentrips en wintervakanties.

 

 

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: vandaag je koffer inpakken. Marloes de Hooge (1982) is oprichter en hoofdredacteur van het succesvolle reisblog Travelvalley.nl. Ze is gek op reizen, schrijven en hardlopen. Haar nieuwsgierigheid bracht haar op de meest bijzondere plekken op aarde, die gebundeld zijn in dit boek. Neem een kijkje in het boek van Marloes.

Gegevens boek

Auteur: Marloes de Hooge
ISBN: 9789021566993
Prijs: € 20,-
Verschijningsdatum: 17-10-2017
Kosmos Uitgevers

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.