Ontdek wat er nieuw is in Plaswijckpark

Vorig jaar is er al een heel groot deel van de Dierenwijck in het Rotterdamse familiepark vernieuwd. Zo werden de paden en waterlopen aangepast en zijn er vele dierverblijven gerenoveerd en gemoderniseerd. Fase 1 van een grootschalige verbouwing om mens en dier nog dichter bij elkaar te brengen.

Het nieuwe Plaswijckpark

Het nieuwe Plaswijckpark

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan fase 2 van de verbouwingen. Inmiddels is er een speelbeek in gebruik genomen. De speelbeek heeft een spannend avonturenpad voor echte durfals en leuke speelobjecten voor de kleinere binken.

 

ZIE OOK: Plaswijckpark in Top-10 leukste uitje

 

Daarnaast wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuw hertenverblijf, het Hillergersbergse Woud. De parkbezoekers zullen later dit jaar met de boemeltrein door dit nieuwe verblijf heen gaan rijden.

 

 

Comments are closed.