Vier vakantie als the rich and famous!

Bekende mensen reizen graag en overnachten dan luxueus. Zo bracht Yfke Sturm deze zomer door in Saint-Tropez, is Jennifer Aniston geregeld in Cabo San Lucas, verblijft George Clooney vaak aan het Comomeer en komt Doutzen Kroes regelmatig in Miami. Heb je altijd al willen weten in wat voor soort hotels the rich and famous verblijven?

Travel expert Hotels.com™ zet 4 luxe hotels op een rij waar je zeker een mondaine vakantie kunt vieren.

Hotel Saint Amour – Saint-Tropez, Frankrijk

Saint-Tropez, bekend om zijn jet setters, topmodellen, miljonairs en vele beroemdheden, is de thuisbasis van mooie stranden, nachtclubs en een levendige haven. In de stad zitten de duurste warenhuizen ter wereld en de meest chique restaurants. Saint-Tropez is de perfecte plek om in luxe te leven.

 

 

Riu Sante Fe – Cabo San Lucas, Mexico

Cabo, met vele luxe resorts, witte stranden, golfbanen en dicht bij Los Angeles, is verkozen tot vakantiebestemming voor de rijkste en beroemdste mensen ter wereld.

 

 

Dit Mexicaanse paradijs biedt onder andere watersporten, spafaciliteiten en mogelijkheden tot rust en ontspanning onder het genot van een Margarita. Geniet van de omgeving op dit schiereiland van Mexico.

Hotel Villa Flori – Comomeer, Italië

Het Comomeer in het noorden van Italië is de schilderachtige vakantiebestemming van bekende mensen. Dit rustige vakantieoord is een van de favoriete bestemmingen van celebrities die een tijdje uit de schijnwerpers willen. Vanaf de oever van het meer kun je een glimp opvangen van de mooie herenhuizen en luxueuze hotels die langs het meer zijn gebouwd. Deze rustige locatie geeft reizigers de mogelijkheid om te zien hoe beroemde personen hun zomervakantie doorbrengen.

SLS Hotel South Beach – Miami, Verenigde Staten

Tijdens de zomermaanden komen er veel feestgangers naar Miami. De stad brengt glamour samen met invloeden uit de Cariben, Latijns-Amerika en Europa. Miami is een kleurrijke plek voor plezier en cultuur, met pittoreske stranden, een uitzonderlijk nachtleven en vele winkels. De stad is favoriet onder musici en andere beroemdheden, die in deze stad van de mooie stranden genieten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.