24 september: Toptrouwlocatiedag bij Landgoed Keukenhof

Mensen die trouwplannen hebben moeten zondag 24 september vrij houden in hun agenda. Op deze dag opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Kasteel Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig in trouwsferen aan om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggende landgoed te tonen.

Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 uur en toegang is gratis.

SUBTITEL

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek verwelkomt een schitterend historisch landgoed aanstaande bruidsparen. Verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer.

 

 

SUBTITEL

Kasteel Keukenhof beschikt over uniek locaties: ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal; een indrukwekkend kasteel, het statige Koetshuis of een levendig boerderijplein met Hofboerderij. Alle locaties zijn aangewezen als officiële trouwlocatie.

 

 

Trouwen mag vandaag de dag in een van de historische salons van het kasteel, onder het trouwprieel in de kasteeltuin of op een unieke plek midden in het bos. Naast de huwelijksvoltrekking kunnen bruidsparen bij Kasteel Keukenhof terecht voor hun complete bruiloft want zowel de ceremonie, receptie, diner als feest kunnen hier worden georganiseerd. Er wordt aandacht gegeven aan herenkleding, aankleding en decoratie, bruidsjurken, bloemen, bruidstaarten, huwelijksringen, bruiloftsentertainment, catering, trouwambtenaar, fotografie en aan het trouwvervoer.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.